– Eftersom jag är utbildad licenssvetsare vill jag verkligen praktisera mina kunskaper så när jag upptäckte att Konsultia tog emot spontanansökningar på webben, tänkte jag att det inte skulle skada att anmäla mitt intresse. Mitt CV är lite brokigt, men jag fick ändå komma på intervju ganska snart. Från en dag till en annan fick Jaqueline frågan om hon ville komma och arbeta på ALU-partner i Edsbyn.

Vill alltid bli bättre
Jaqueline provade på olika arbeten och uppgifter. Till sist hamnade hon en längre tid hos SNA Europe under dagtid.
– Det var skönt att få fasta arbetstider. Efter en tid fick jag reda på att en av montörerna skulle bli föräldraledig. Eftersom jag trivs så bra här, gjorde jag det tydligt att jag var intresserad av att ta det arbetet. Precis kring jul fick Jaqueline ett samtal om att hon fått ett uppdrag att täcka ett års föräldraledighet hos kunden, om hon var intresserad.
– Och ja ba YES! Jag blev så glad. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka så mycket om mitt yrke som jag faktiskt gör. För att se mina framsteg fotograferar jag mina jobb. Jag vill inte bara bli en bra svetsare som gör saker som håller, jag vill också göra snygga saker!