Företaget Konsultia utökar närvaron i Dalarna. Efter en tid med kontor i Borlänge, erbjuder de nu fler industrier i området hjälp med bemanningsarbetet. Bolagets affärsidé är specialisering inom bemanning och rekrytering till industri- och logistikföretag i norra Sverige.

Nu satsar företaget, med kontor från Borlänge i söder till Piteå i norr, på ökad närvaro i Dalarna. Ett förstärkt kontor i Borlänge är ett naturligt steg i linje med målet att bli norra Sveriges ledande bemanningsföretag inom industri och logistik.

– Dalarna har många starka lokala industrier, vi ser fram emot att få ge dem stöd i bemanningsarbetet. Med en tydligare närvaro i länet kan vi öka servicenivån och kvaliteten i våra tjänster, säger Jimmy Rönnblom, vd Konsultia.

Genom sin specialisering inom industri och logistik har Konsultia byggt upp en djup förståelse för branschen och sina kunders behov, en strategi som lett till nära kundsamarbeten och långa relationer.

– Vi har verkat i Borlänge-regionen sedan en tid tillbaka, men vill lägga kraft i hela Dalarna för att hjälpa fler industrier i området. Konsultias arbetsprocesser är specialiserade och optimerade för just industri. Nu vill vi erbjuda länet en snabbfotad partner med fokus på att skapa värde. Ett av våra mål under året är att vi ska ha ett 50-tal anställda säger Anna Westergren, konsultchef i Borlänge.

— Förhoppningen med närvaron i Dalarna är att skapa ett lika gott partnerskap med våra kunder här, som det vi har tillsammans med våra kunder längs Norrlandskusten, berättar Martin Ene, Konsultias försäljningschef.

2019 blev Konsultia utsett till DI Gasell-företag för andra året i rad. Bolaget omsätter ca 130 miljoner kr och har ca 400 medarbetare.

För mer information, vänligen kontakta:
Jimmy Rönnblom, vd
072-517 26 11
jimmy@konsultia.se