Bemanningsföretaget Konsultia som är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag har haft en stark tillväxt sedan 2014. Det har nu uppmärksammats av DI Gasell.

– Konsultia grundades utifrån ett behov som uttrycktes av marknaden, industri- och logistikföretagen i Norrland. Det känns fantastiskt kul att få den här bekräftelsen på det arbete som vi gemensamt på Konsultia gör varje dag, säger Jimmy Rönnblom, vd på Konsultia.

För att utses till Gasellföretag krävs att man som bolag har en långsiktig organisk tillväxt med god lönsamhet. Utöver dessa kriterier görs en helhetsbedömning av bolaget och ytterligare parametrar vägs in som visar på en sund verksamhet.

– Jag är otroligt stolt över våra medarbetare som gör skillnad för våra kunder. Jag är också väldigt tacksam över nära, långsiktiga och fina samarbeten med våra kunder. Utmärkelsen ger oss extra energi att fortsätta vår resa med att stärka våra kunders konkurrenskraft och få ännu fler människor i arbete.

För mer information, vänligen kontakta:
Jimmy Rönnblom, vd
072-517 26 11 
jimmy@konsultia.se