Martin Ene, Försäljningschef

I konkurrens med ett stort antal internationella företag har Umeåbaserade bemanningsföretaget Konsultia utnämnts till ”bästa nya leverantör” av den världsledande konsultförmedlaren KellyOCG. Konsultia tilldelas utmärkelsen för ett arbete som präglas av kvalitet, engagemang och lyhördhet.

– Vi är otroligt glada att vi har fått chansen att mäta oss med några av de största och mest namnkunniga bolagen i vår bransch internationellt – och visa att vi ligger i topp. Det är extra roligt att det här är ett pris som baseras på hårda fakta och inte på subjektivt tyckande. Det handlar om att leverera bäst konsult snabbast – och att klara att göra det igen och igen, säger Martin Ene, försäljningschef, Konsultia.

Umeåbaserade bemanningsföretaget Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till industri- och logistikföretag i norra Sverige. Företaget har haft en stark tillväxt sedan 2014, och 2019 blev Konsultia leverantör till KellyOCG, en av världens ledande förmedlare av konsult- och bemanningstjänster.

Redan under första året av samarbetet har Konsultia nu utsetts till ”Bästa nya leverantör” (Rookie of the Year) i konkurrens med bemanningsföretag från hela världen. Utnämningen baseras på ett poängsystem där olika aspekter av verksamhetens kvalitet vägs samman. Konsultia får utmärkelsen för ”utmärkta resultat, engagemang och lyhördhet för krav och förväntningar”.

– Vi är glada att kunna ge den här utmärkelsen till Konsultia för deras enastående arbete med att hitta och förmedla talanger. Samarbetet med våra leverantörer är en avgörande del av den service vi erbjuder våra globala kunder. Tillsammans utformar vi lösningar på dagens och morgondagens kompetensbehov, säger Pam Sands, Global Lead – Supplier Strategy and Engagement, Professional Services Organization for KellyOCG.

För mer information, vänligen kontakta:
Martin Ene, försäljningschef
072-517 26 13
martin@konsultia.se