Julia har arbetat både hos Vännäs Dörr och nu hos GE Healthcare, men även arbetat hos andra bemanningsföretag. Hennes första kontakt med Konsultia var lättsam, det var enkelt och gick snabbt att få kontakt. Julia tycker att arbetsmiljön är hemtrevlig och avslappnad.
— De har också en så fin personalpolitik, de håller koll på hur jag har det och hur jag mår.

Omväxling leder till utveckling
Just nu håller Julia på att lära sig att kabeldragning till elskåp, så hon pluggar på elscheman. Hon kommer precis från en annan avdelning inom GE Healthcare där hon tillverkade pumpar och ventiler.

Är man villig att lära sig och har driv, finns det möjligheter och förutsättningar för utveckling. Att vi får byta både arbetsplatser och avdelningar gör att jag utvecklas löpande och får lära mig saker vägen, det är en stor fördel.

Rutiner och arbetsmiljöfrågor är bärande hos både Konsultia och GE Healthcare
Julia tycker att det är en fördel att Konsultia har ett intranät där man löpande kan läsa om rutiner, arbetsmiljö‑ och säkerhetsfrågor som rör konsultarbetet.

— Där finns svar på alla frågor jag kan tänkas ha, men även på sådant som jag inte tänkt på, så jag står aldrig rådlös. På GE Healthcare har jag blivit både muntligt och skriftligt introducerad i riskgenomgångar och rutiner, det är ett tydligt och systematiskt arbete. Detsamma gäller de förändringar som påverkar oss på grund av Covid-19, vi sitter i mindre grupper i matsalen vid rasterna och det städas extra mycket. Vi håller självklart också avståndet mellan varandra och är noga med hygienen