Bemanningsföretaget Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Bolaget har haft en stark tillväxt sedan starten 2014, vilket nu uppmärksammas för andra gången, av DI Gasell.

– När vi uppmärksammas i sådana här sammanhang känner jag mig extra stolt över vår lönsamma, uthålliga tillväxt och den skillnad vi gör för våra kunder och de människor vi sysselsätter, säger Jimmy Rönnblom, vd på Konsultia.

För att utses till Gasellföretag krävs att man som bolag har en långsiktig organisk tillväxt med god lönsamhet. Utöver dessa kriterier görs en helhetsbedömning av bolaget och ytterligare parametrar vägs in som visar på en sund verksamhet.

– Vi har en stark företagskultur, en tydlig målbild och fokus på vår målgrupp – det skapar långsiktig framgång. Målsättningen är att fortsätta växa och att vara det ledande bemanningsföretaget inom industri och logistik. Långsiktiga samarbeten tillsammans med våra kunder, kompetenta medarbetare och kvitton som denna utmärkelse gör att vi känner ett stort engagemang och tillförsikt inför vår fortsatta resa.

För mer information, vänligen kontakta:
Jimmy Rönnblom, vd
072-517 26 11
jimmy@konsultia.se

Fakta
Omsättning: 116 miljoner kronor (2018)
Tillväxt: 651 procent mellan åren 2014 och 2018
Antal medarbetare: 400
Antal personer vi satt i arbete sedan 2014: 1 400
Antal platskontor: 8