Om oss

Om oss

Konsultia är bemanningsföretaget som är specialiserat på industri och logistik. Till dessa branscher hyr vi ut och rekryterar både kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän.

Vi som driver Konsultia har mångårig erfarenhet av industri, logistik och bemanningsverksamhet. Efter att ha arbetat ihop under många år kom vi till en punkt där vi kände att vi ville förändra branschen och bestämde oss för att göra det tillsammans. Vi lämnade det stora företaget för att bygga upp vår egen verksamhet. Konsultia är det personliga alternativet som erbjuder den stora organisationens erfarenhet i kombination med snabbhet, lokal närvaro och kunskap om den norrländska marknaden. Vi verkar över hela Norrland med kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Vilka vi är hittar du under ”kontakta oss”.

Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vi jobbar för att upprätthålla en positiv företagskultur som präglas av engagemang, kundfokus och ansvar där alla hjälps åt att skapa en rolig och trivsam arbetsmiljö. Hos oss är våra konsulter vår viktigaste tillgång.

Konsultia är medlem i Almega bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att våra anställda har schyssta villkor.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!