Om oss

Om oss

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Vi som driver Konsultia har mångårig erfarenhet av industri, logistik och bemanningsverksamhet. Efter att ha arbetat ihop under många år kom vi till en punkt där vi kände att vi ville förändra branschen och bestämde oss för att göra det tillsammans. Vi lämnade det stora företaget för att bygga upp vår egen verksamhet. Konsultia är det personliga alternativet som erbjuder den stora organisationens erfarenhet i kombination med snabbhet, lokal närvaro och kunskap om den norrländska marknaden. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle. Vilka vi är hittar du under ”kontakt”.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vi jobbar för att upprätthålla en positiv företagskultur som präglas av engagemang, kundfokus och ansvar där alla hjälps åt att skapa en rolig och trivsam arbetsmiljö. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att våra anställda har schyssta villkor.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!